24 Saat Açık Veteriner – İstanbul

Minik dostlarınızın sağlığı ve bakımları çok önemlidir. Hayatınızın ve ailenizin bir parçası olan bu canlılarında tıpkı insanlar gibi sağlık sorunları olabileceğiniz ve tedavilerinin ancak uzman veteriner hekimler ve donanımlı veteriner kliniklerinde yapılabileceğini bilmelisiniz.

Gültepe Veteriner Kliniği İstanbul içinde hizmet veren en donanımlı kliniklerden birisidir. Yüksek teknoloji ile donatılmış olan klinik koşulları ve uzman veteriner kadrosu ile tüm minik dostlarınızın daha sağlıklı ve mutlu olması için çalışılmaktadır. 24 saat açık veteriner kliniğinde haftanın her günü ve her saatinde tedavi imkanı sunulmaktadır.

İstanbul için nöbetçi veteriner kliniğine ihtiyacınız olduğunda Gültepe Veteriner Kliniği ile iletişime geçebilirsiniz. Steril bir ortamda, son teknoloji ile çalışan ekipmanlarla birlikte tüm uzman veterinerlerden 7/24 tedavi desteği alabilirsiniz.

Klinik Hizmetlerimiz

Minik hayvan dostlarınızın daha sağlıklı ve bakımlı olabilmesi için onların düzenli olarak bazı kontrollerden ve bakım uygulamalarından geçmesi gerekmektedir. Gültepe Veteriner Kliniği kedi, köpek, kuş ve tüm egzotik canlılar için geniş kapsamlı bir hizmet sunmaktadır. Tüm canlı dostlarınızın ihtiyacı olan aşılama süreçleri ile birlikte kısırlaştırma, diş ve göz hastalıkları, doğum ve jinekolog, cerrahi ve dahiliye, laboratuvar ve bilgisayarlı röntgen gibi çok özel ve uzmanlık gerektiren konularda Gültepe Veteriner Kliniğinden destek alabilirsiniz. Aynı zamanda onların daha bakımlı ve güzel görünebilmeleri için pet kuaför hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.

Bu İçeriği Paylaş: