Maslak Veteriner

Maslak bölgesinde evcil hayvan sahipleri için mükemmel bir seçenek olan Gültepe Veteriner Kliniği, son on yıl boyunca her bir dostumuza özelleştirilmiş, bilimsel verilere dayalı tedavi yöntemleri ile hizmet vermektedir. Evcil hayvanınızın sağlığı için aradığınız kaliteli ve güvenilir hizmeti burada bulabilirsiniz. Bu nedenle, Maslak civarında bir veteriner kliniği arıyorsanız, bu sayfamızı dikkatle incelemenizi öneririz.

Gültepe Veteriner Kliniğine Nasıl Ulaşabilirsiniz?

Bulunduğunuz konumdan veteriner kliniğimize toplu taşıma ile nasıl ulaşabileceğinizi öğrenmek için “MOOVİTAPP” kullanabilirsiniz.

Bulunduğunuzdun konumdan veteriner kliniğimize kendi aracınız ile nasıl ulaşabileceğinizi öğrenmek için “Google Maps“, “Yandex Maps” kullanabilirsiniz.

▶️ Kliniğimiz 4.Levent Metro istasyonuna 10 dakika yürüme mesafesindedir.Maslak’tan M2 Metro ile ulaşım sağlamak isteyen dostlarımız 4.Levent durağında inmelidir. 

Adresimiz: Ortabayır mahallesi sarıgöl cad. şair çelebi sok. No:44 KAĞITHANE/İSTANBUL

Telefon: 0212 270 13 90

Veteriner kliniğimizde Tedavi Edilen Dostlarımız

Hakkımızda

Gültepe Veteriner Kliniği, 2014 yılında sektörün önde gelen isimlerinden Abdurrahim Acar tarafından hayata geçirilmiştir. Kuruluşundan bu yana, teknolojik yenilikleri yakından takip ederek, ileri düzey ekipman ve modern laboratuvarlarla donanmış bir altyapı oluşturulmuştur. Şu an itibarıyla, altıdan fazla uzmanlık alanında derin bilgi ve tecrübeye sahip profesyonel ekiplerle çalışmalarını sürdüren kliniğimiz, veterinerlik alanındaki gelişmelere öncülük etmeye devam etmektedir. Maslak, Ayazağa, Levent, Sarıyer gibi çeşitli semtlerden gelen değerli müşterilerimizin evcil hayvanlarına yönelik olarak, günün her saati kesintisiz hizmet sunmaktayız.

24 Saat Hizmet Veriyoruz!

Maslak 1453, maslak mahallesi, ayazağa mahallesi ve civar tüm bölgelerden saat ne olursa olsun, gece gündüz demeden, evcil hayvanlarınızın sağlığı için 24 saat boyunca hizmetinizdeyiz.Bilimsel temelli yaklaşımlarımız, yüksek hekim kalitemiz ve on yıllık tecrübemizle, evcil hayvanınızı tedavi ediyoruz.

Bu İçeriği Paylaş: